Olen Jarno Vaajoki, 30-vuotias koulutettu hieroja ja urheiluhieroja. Olen opiskellut hierojaksi Lohjan Innofocuksessa ja valmistuin koulutetuksi hierojaksi ja urheiluhierojaksi vuonna 2008. Koulutuksen aikana olen opiskellut anatomiaa, ravitsemusta sekä FISAF kuntosaliohjaajan tutkintoa.

Olen aktiivinen kilpaurheilija lajina kilpatanssi. Harjoittelen ja kilpailen säännöllisesti, pidän lihaksistostani huolta ja ruokailen terveellisesti. Anatomiantuntemukseni ja urheilu- ja liikuntakokemukseni ansiosta tiedän miten kehoa tulee huoltaa ja kuinka tärkeää kehonhuolto on.

Teen kaikki hieronnat asiakkaan tarpeet huomioon ottaen. Hierontaa voidaan toteuttaa rentouttavana, palauttavana tai hoitavana, pyrin kartoittamaan mahdolliset ongelma-alueet ja räätälöin hieronnat jokaiselle sopivaksi. Hieronnoissa käytän allergisoimattomia ja hajustettomia hierontaöljyjä.

Hierontani toteutuu ammattitaitoisin ottein ja persoonallinen hierontatyylini tuntuu miellyttävältä ja saa olosi rentoutuneeksi.

Hieronnastani saamia palautteita:

"Erittäin hyvä kokemus. Suosittelen lämpimästi. Asiantunteva, asiakkaan yksilöllisesti ja ystävällisesti - hyvällä huumorilla huomioiva palvelu."

"Jarno löytää kireät kohdat, tehokasta hierontaa. Mukava, rento ja asiantunteva kaveri!! Suosittelen!!."

"Sain apua hartiajumeihini ja kroppa tuntuu taas kuin uudelta. Suosittelen lämpimästi!"