Minulla on myynnissä 300 erilaista tuotetta erillisessä verkkokaupassa, tuotteista on mahdollista saada ILMAINEN tuote-esittely vaikka omaan olohuoneeseen. Jos olet kiinnostunut tuote-esittelystä, ota minuun suoraan yhteyttä tai täytä YHTEYDENOTTOLOMAKE niin olen sinuun yhteydessä.

Valikoimassa on ihonhoitotuotteita, jalkavoiteita, lisäravinteita, kosmetiikkaa yms. Valikoima on suuri ja tässä muutama tuote, mitä minulta löytyy.

Epochin Sole Solution on kuiville jalkapohjille tarkoitettu jalkavoide. Jos kärsit kuivista ja halkeilevista jalkapohjista, niin tämä tuote on juuri sinua varten.

Tilaa omasi TÄÄLTÄ

Apinanleipäpuun hedelmästä valmistettu ihoa kosteuttava vartalovoide. Tässä voiteessa on myös sellainen erityisominaisuus, että se pitää ärsyttävät hyönteiset, kuten hyttyset, loitolla.

Tilaa omasi TÄÄLTÄ

Elvyttävä, merikasveista peräisin olevia aineosia sisältävä savinaamio imee itseensä ihon epäpuhtauksia. Sisältää äärimmäisen hienojakoisia mutahiukkasia ja jättää ihon raikkaaksi, uudistuneen tuntuiseksi ja terveen näköiseksi. Soveltuu kaikille ihotyypeille.

Tilaa omasi TÄÄLTÄ

Helposti levittyvä ja nopeasti imeytyvä voide, mentolin rauhoittava ja virkistävä vaikutus. Voi parantaa ihon elastisuutta ja lihasjänteyttä, sopii hyvin jos kärsit esimerkiksi kireistä hartioista.

Tilaa omasi TÄÄLTÄ